Nederlands

Een plek om gelukkig te zijn

Le Pas Opton biedt inspirerende christelijke programma’s voor jong en oud en is een internationale community, een plek voor plezier, vriendschap en geloof. Het vakantiepark ligt dichtbij de Atlantische Oceaan in de Franse Vendée.

Vakantiepark Le Pas Opton is onderdeel van Spring Harvest de organisatie die in Engeland festivals en conferenties organiseert vergelijkbaar met Opwekking.

Vroegboekkorting

Bespaar tot 120 € door vóór 11 december 2019 te boeken. De vroegboekkorting geeft een korting van 120 € op de prijs van de chalet en 60 € korting op de prijs van onze compleet ingerichte bungalowtenten.

Over Le Pas Opton en Spring Harvest Holidays

Spring Harvest Holidays is een Britse christelijke organisatie die het internationale vakantiepark Le Pas Opton beheert in Frankrijk. Naast het feit dat Le Pas Opton een prachtig park is, is het tevens een bijzondere plek waar Gods aanwezigheid merkbaar is. Hier word je geestelijk verkwikt en kom je echt tot rust.

Op deze veilige plek voor het hele gezin, kun je vrijblijvend deelnemen aan onze programma’s. Je wordt ongetwijfeld verrast door de hartelijke en vriendelijke sfeer. Le Pas Opton is een plek waar je je snel thuis zult voelen en nieuwe vrienden zult maken.

Onze gasten laten ons telkens weer weten dat Le Pas Opton een hele speciale plek is voor hen. Een plek waar je niet alleen herstel en ontspanning ervaart, maar waar je geloof wordt vernieuwd, waar je moed en kracht ontvangt voor het dagelijks leven en waar familierelaties versterkt worden.

De combinatie van een leuk vakantiepark met een mooie ligging, een hartelijke sfeer, vriendelijke medewerkers en een inspirerend geestelijk programma zorgen ervoor dat onze gasten steeds weer terugkomen.

Le Pas Opton heeft een internationale sfeer waarbij Engels de voertaal is. Veel gasten komen hier elk jaar terug om te ontspannen, bij te tanken of gewoon om medegelovigen te ontmoeten. Maar ook om deel te nemen aan de vele vrijetijdsactiviteiten, zoals wellness-behandelingen, uitstapjes in de omgeving of de dagelijkse ochtenddienst.

ligging

Le Pas Opton is gelegen aan de westkust van Frankrijk, in de Vendée, slechts enkele kilometers verwijderd van de schitterende Atlantische kust. Het kustgedeelte van de Vendée heeft het zelfde aantal zonuren als de kust van de Middellandse Zee. Daarom wordt dit gedeelte ook wel ‘Côte de Lumière’ – kust van het licht genoemd. De witte zandstranden zijn ongerept. De warme golfstroom zorgt voor aangename watertemperaturen tot 26 graden. Je kunt hier heerlijk zwemmen en zonnebaden.

 

Voor Nederlandse Gasten

Een groot deel van onze gasten komen uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland en daarom is de voertaal  Engels. Een steeds groter worden groep komt uit Nederland en daarom bieden we tijdens een aantal weken Nederlandse aanbiddingdsleiders en vertaling aan.

Deze weken wordt er gezorgd voor vertaling in de kinder-, jongeren- en desgewenst de volwassenen programma’s.

 

Positieve feedback over Le Pas Opton:

  • Mevrouw Meijerink: “Heel relaxed. In alle aspecten rust voor lichaam, ziel en geest.”
  • Mevrouw Kasius: “Ik heb het letterlijk en figuurlijk ervaren als een warme deken.”
  • De heer Wassink: “Zeer positief, met veel rust in een gezonde geestelijke atmosfeer.“
  • De heer Ouwejan: “We hebben genoten!”
  • Mevrouw Kaptein: “In één woord: `fantastisch’.”

 

Click to access the login or register cheese